Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Nicolai Grahmez, luptătorul din Republica Moldova, a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de seniori de la Budapesta

Luptătorul din Republica Moldova Nicolai Grahmez a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de seniori de la Budapesta. Este al doilea succes obţinut de Grahmez în această lună, după ce a înregistrat aceeaşi performanţă şi la europenele la care au participat sportivi de până la 23 de ani.

Luptatorul de stil liber, Nicolai Grahmez l-a învins în finala mică a categoriei de greutate de până la 70 de kilograme pe turcul Selahattin Kilicsallayan. Sportivul originar din Găgăuzia a reuşit o tuşă cu 30 de secunde înainte de finalul luptei.

Este a doua medalie de bronz cucerită de Grahmez în această lună. El s-a clasat pe treapta a treia a podiumului şi la Campionatul European, rezervat sportivilor de până la 23 de ani.

Între timp, un alt sportiv originar din Republica Moldova Maxim Saculţan s-a clasat pe locul 5 la europenele de seniori, în categoria de până la 65 de kilograme. În lupta pentru medalia de bronz, el a cedat în faţa turcului Munir Recep Aktas, cu scorul de 0 la 5.
Similare
RECOMANDĂRI