Nouă sportivi vor reprezenta Republica Moldova la Europenele de lupte libere pentru juniori
Sursa foto:moldpres.md Vizualizari:

Nouă sportivi vor reprezenta Republica Moldova la Europenele de lupte libere pentru juniori

Republica Moldova va fi reprezentată de nouă sportivi la Campionatul European de lupte libere, rezervat juniorilor, a informat astăzi într-o conferinţă de presă, Ion Vremere, unul din cei trei antrenori care va însoţi lotul naţional la turneu.

La campionat vor participa: Ion Butnaru (57 kg), Leonid Colesnic (61 kg), Nicolae Grahmez (65 kg), Vasile Diacon (70 kg), Petru Caraseni (74 kg), Adrian Grosu (79 kg), Ivan Nedealco (86 kg), Gheorghe Erhan (92 kg) şi Şamhan Şabrailov (120 kg).

Campionatul se va desfăşura la Roma (Italia), cu începere de la 31 iulie. Primul luptător din Republica Moldova, care a plecat la turneu, este Vasile Diacon, vicecampion mondial de cadeţi. Sportivul a fost însoţit de antrenorul său, Anatol Zacon. Ei urmează să efectueze până la startul competiţiei câteva antrenamente de acomodare în Italia.

Ion Butnaru şi Gheorghe Erhan, împreună cu antrenorul Ion Vremere, se vor deplasa la campionat marţi, 31 iulie.Luni, la complexul de sporturi Olimpia din Chişinău, luptătorilor le va fi înmânat echipamentul sportiv în care vor concura la campionat.

Restul membrilor lotului naţional vor pleca la campionat miercuri, 1 august, scrie Moldpres.

Similare
RECOMANDĂRI