Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

O nouă medalie pentru Republica Moldova la Campionatul Mondial de lupte rezervat juniorilor

O nouă medalie pentru Republica Moldova la Campionatul Mondial de lupte rezervat juniorilor. Alexandrin Guţu a urcat pe treapta a treia a podiumului după ce l-a învins cu 9 la 0 pe adversarul său din Georgia, în limitele categoriei de 77 de kilograme.

Luptătorul de greco-romane Alexandrin Guţu a avut nevoie de mai puţin de două minute pentru a câştiga finala mică în faţa georgianului Giorgi Shpetishvili.

La turneul din Rusia, sportivul antrenat de Roman Zgardan a obţinut în total patru victorii şi a suferit o singură înfrângere, în semifinale, în faţa rusului Islam Aliev, care a devenit campion mondial la categoria de 77 de kilograme.

Alexandrin Guţu are la 19 ani un palmares de invidiat. El este campion olimpic de tineret şi campion european şi mondial la cadeţi.

Bronzul cucerit de el la Campionatul Mondial din Rusia este a treia medalie pentru Republica Moldova la acest turneu. Irina Rîngaci a devenit campioană mondială la 65 de kg, iar Mihaela Samoil a cucerit medalia de argint la 53 de kilograme.
Similare
RECOMANDĂRI