Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Paris Saint-Germain s-a calificat, în premieră, în finala Ligii Campionilor

Paris Saint-Germain s-a calificat, în premieră, în finala Ligii Campionilor. În penultimul act al competiţiei, francezii i-au învins, fără drept de apel, pe nemţii de la RB Leipzig(laipţig), scor 3-0.

Campioana Franţei a început tare meciul de pe Estadio da Luz din Lisabona şi în minutul 13 conducea cu 1 la 0. Marquinhos a deschis scorul cu o lovitură de cap, din centrarea lui Angel di Maria.

Până la pauză, argentinianul şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, după o gafă a portarului advers. În repriza secundă, PSG a rămas la cârma partidei şi a mai reuşit să înscrie o dată.  Acelaşi Di Maria a centrat în careu, iar Juan Bernat a împins mingea în poartă.

Francezii se califică, astfel, în premieră în finala Ligii Campionilor, acolo unde o vor întâlni pe învingătoarea partidei dintre Olympique Lyon şi Bayern Munchen. Cea de-a doua semifinală se va disputa diseară, la Lisabona, cu începere de la ora 22:00. Tot în această seară, de la ora 21:00, campioana Republicii Moldova, Sheriff, va întâlni, la Tiraspol,  formaţia Fola Esch din Luxemburg, în primul tur preliminar al competiţiei.
Similare
RECOMANDĂRI