Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Peste o lună, în Republica Moldova se va desfăşura ,,Chişinău International Marathon''

Puţin peste o lună a rămas până la cel mai aşteptat eveniment sportiv. Pentru al patrulea an consecutiv, în Republica Moldova se va desfăşura "Chişinău International Marathon.

Cei mai hotarati participanţi au început, deja, pregătirile. I-am surprins la primul lor antrenament, ocazie cu care ne-au oferit o doză de motivaţie pentru întreaga săptămână.

Pentru a face faţă maratonului, pasionaţii de mişcare au apelat la expertiza unui antrenor cu experienţă. Au facut o serie de exerciţii care să le dezvolte abilităţile de alergare şi au stabilit o tactică potrivită pentru competiţie.

În timp ce unii sunt motivaţi de efectele benefice ale sportului, alţii îşi propun să obţină rezultate mai bune de la an la an. 

Participanţii au ţinut să le ofere câteva sfaturi celor care nu au curajul să se înscrie în cursă. Cea de-a patra ediţie a maratonului vine cu surprize pentru concurenţi.

Primul maraton internaţional de la Chişinău a avut loc în 2015  şi a adunat 10 mii de participanţi. Ei au concurat la probele de trei, zece sau 42 de kilometri. Toţi cei care vor parcurge aceste distanţe vor primi medalii iar învingătorii se vor alege cu premii valoroase.
 
Similare
RECOMANDĂRI