Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Petrocub a făcut spectacol în primul meci din acest an din campionatul Republicii Moldova la fotbal

Petrocub a făcut spectacol în primul meci din acest an în campionatul Republicii Moldova la fotbal. Echipa condusă de Lilian Popescu a umilit-o cu 9 la 1 pe Codru Lozova, într-un meci disputat la Vadul lui Vodă. Este cea mai categorică victorie obţinută de formaţia din Hînceşti în Divizia Naţională.

Petrocub a început în forţă primul meci oficial din a doua jumătate a sezonului şi în mai puţin de un sfert de oră, conducea deja cu 3 la 0. Vladimir Ambros şi Andrei Cojocari au transformat perfect două lovituri libere, iar Alexandru Bejan a înscris din interiorul careului.

Până la finalul primei reprize, formaţia din Hînceşti a marcat de alte 3 ori. Ambros a transformat un penalty, iar apoi Sergiu Plătică a reuşit o dublă.

La reluarea jocului, Petrocub a continuat asaltul la poarta lui Codru şi în minutul 59, Vadim Gulceac a făcut 7 la 0. Câteva minute mai târziu, echipa din Lozova a reuşit să înscrie golul de onoare prin Rostislav Garganiuc.

Meciul nu s-a încheiat însă aici. Vladimir Ambros a marcat încă o dată din lovitură liberă şi şi-a trecut în cont un hat-trick.

Scorul final, de 9 la 1 a fost stabilit în prelungiri de noua achiziţie a formaţiei din Hînceşti, Mihai Plătică. În urma acestei victorii, Petrocub are 52 de puncte, cu 6 mai puţin decât liderul clasamentului Sheriff. Formaţia din Tiraspol va jucă mâine în deplasare cu marea rivală Zimbru Chişinău.
Similare
RECOMANDĂRI