Petrocub Hânceşti a transferat trei jucători
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Petrocub Hânceşti a transferat trei jucători

Petrocub Hânceşti a făcut primele transferuri ale iernii. Echipa antrenată de Lilian Popescu i-a achiziţionat pe portarul Dorian Răilean şi fundaşul central Ştefan Burghiu, ambii de la Sfântul Gheorghe, dar şi mijlocaşul defensiv Iaser Ţurcanu de la Dinamo-Auto.

Iaser Ţurcan va face 21 de ani pe 7 ianuarie. Sportivul a mai jucat în cariera sa la Dacia şi Academia. În cele 49 de meciuri disputate în Divizia Naţională, Iaser a evoluat ca fundaş central sau mijlocaş la închidere. Anul trecut, el a bifat trei meciuri pentru naţionala de tineret a R. Moldova în preliminariile Campionatului European din 2019. Contractul lui Iaser Ţurcan cu Petrocub este valabil pentru trei ani.

Portarul Dorian Răilean a semnat pe două sezoane cu Petrocub. El are 25 de ani şi a evoluat în cariera sa la formaţiile FC Tiraspol, Dacia şi Sfântul Gheorghe, adunând 94 de meciuri în Divizia Naţională.

Ştefan Burghiu, în vârstă de 27 de ani, a revenit la Petrocub, pentru care a evoluat în sezonul 2016-2017, stagiune în care a marcat două goluri în 14 partide. Apoi, el a jucat în Kazahstan la echipa Zhetysu, iar anul trecut a bifat 20 de prezenţe pentru Sfântul Gheorghe. Burghiu a petrecut câte trei sezoane la Nistru Otaci şi Zimbru. În total, fotbalistul are şase goluri în 177 de partide în Divizia Naţională, transmite IPN.
Similare
RECOMANDĂRI