Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ploaie de goluri în etapa a treia a campionatului Republicii Moldova la fotbal în sală

Ploaie de goluri în etapa a treia a campionatului Republicii Moldova la fotbal în sală. Steaua Dental a bătut-o cu 19 la 0 pe Sporting Nisporeni, Clic Media a învins-o cu 9 la 3 pe Rîmbcom, iar FC Balkan a trecut cu 9 la 4 de Sportul Studenţesc.

Steaua Dental a făcut spectacol în primul meci al etapei a treia la futsal. Stomatologii au înscris de 10 ori în prima repriză în poarta celor de la Sporting Nisporeni. Asaltul la poarta adversă a continuat şi în partea secundă, în care Steaua Dental a reuşit să marcheze de alte 9 ori. Marin Stan şi Albert Lupaşco au înscris câte 5 goluri.

Spectacolul a continuat şi în meciul dintre Rîmbcom şi Clic Media, care s-a încheiat cu 9 la 3. Valeriu Gurgurov a reuşit un hattrick pentru echipa învingătoare.

Într-un alt meci, FC Balkan Pharmaceuticals nu a avut emoţii în faţa Sportului Studenţesc. Farmaciştii s-au impus cu 9 la 4. Ghenadie Orbu a marcat trei goluri în al doilea meci consecutiv din campionat.

În acest moment, 5 echipe ocupă primele locuri în clasament, cu câte 6 puncte. Este vorba despre Clic Media, FC Balkan, Steaua Dental, Dinamo Plus şi Nistru. Ultimele 3 au însă cu un meci mai puţin disputat.
Similare
RECOMANDĂRI