Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Pompierii din R. Moldova au participat la un concurs dedicat memoriei celor căzuţi la datorie. Cei din Bălţi au devenit campioni

Pompieri din Republica Moldova şi-au testat abilităţile într-un concurs dedicat memoriei celor căzuţi la datorie. Probele extrem de dificile s-au disputat pe stadionul Dinamo din Chişinău.

Pompierii din Bălţi, campioni la turneul memorial dedicat colegilor căzuţi la datorie


Echipa din Tiraspol a participat în premieră la acest concurs, dar a fost printre favoriţi. Pompierul din Tiraspol, Andrei Dărănuţă, spune că participă aici în premieră şi că a rămas plăcut impresionat de organizarea acestui turneu: "Este o concurenţă acerbă care te mobilizează şi mai mult să arăţi un rezultat bun".

Cea mai bună echipă la proba Desfăşurearea de Luptă a fost cea a detaşamentului de Pompieri Centru Chisinau.

În clasamentul general, învingători au ieşit pompierii din municipiul Bălţi. După 3 ani în care au ocupat de fiecare dată locul secund, aceştia au izbutit în sfârşit să obţină titlul de campioni.

"A fost o victorie mult dorită de echipa noastră. Aşa cum am zis anul trecut, de azi înainte nu vom mai ceda prima poziţie. Cum am zis aşa şi am făcut", spune Vadim Fidiuc, pompier în Bălţi.

La competiţie au participat 19 echipe.

Campionatulul memorial dedicat colaboratorilor căzuţi la datorie se desfăşoară tradiţional la Chişinău. Anul acesta turneul a ajuns la ediţia cu numărul 24.
 
Similare
RECOMANDĂRI