Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Pregătirile pentru Maratonul Internaţional Chişinău, aproape de final. Cei care vor să participe, trebuie să se înregistreze

Pregătirile pentru Maratonul Internaţional Chişinău au ajuns aproape de final. În Piaţa Marii Adunări Naţionale se amenajează deja orăşelul sportiv care va găzdui în acest sfârşit de săptămână mii de sportivi dornici de competiţie.

Până la startul Martonului Internaţional Chişinău au mai rămas doar câteva zile. Organizatorii sunt în febra pregătirilor, iar concurenţii trebuie să se înregistreze pe site-ul www.maraton.md

"Am aşteptat acest eveniment tot anul. De ieri am început să construim orăşelul sportiv, care va fi gata vineri. Pe 28 septembrie, la ora 14.00 vom inaugura orăşelul şi vom începe repartizarea pachetelor de start participanţilor", spune Anastasia Berzoi, PR manager, Simpals.

Pachetele de start includ un număr individual cu cip electronic, un tricou şi harta curselor. La maraton pot participa toţi doritorii, atât sportivi profesionişti, cât şi amatori, atât din ţară cât şi de peste hotare.

Pentru cea de-a patra ediţie a competitiei, organizatorii au pregătit patru probe:  maraton - 42 km,  semimaraton 21 km,  cursa de 10 km şi Fun Run de 1,5 km.

Toţi cei care vor să concureze trebuie să se înregistreze pe site-ul www.maraton.md şi să achite taxa de participare. În funcţie de probă, taxa este de la 300 la 500 de lei. Peste trei zile, preţurile vor creşte. La finish, pe toţi concurentii îi aşteaptă o medalie de participare, iar pe învingători – premii valoroase. Şi cei mai mici vor avea ocazia să-şi încerce puterile în cadrul Kid's Run Day care va avea loc sâmbătă, 29 septembrie. 

Maratonul Internaţional Chişinău va avea loc pe 30 septembrie şi este organizat de Clubul Sportiv Sporter, în parteneriat cu compania Simpals. TVR Moldova este partener media al evenimentului.
 
Similare
RECOMANDĂRI