Programul meciurilor de vineri, de la Campionatul Mondial din Rusia
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Programul meciurilor de vineri, de la Campionatul Mondial din Rusia

Mondialul din Rusia continuă astăzi la TVR. Islanda încearcă o calificare istorică în optimile competiţiei şi are nevoie de victorie cu Nigeria. După 1-1 cu Elveţia, Brazilia lui Neymar întâlneşte Costa Rica în al doilea meci al grupei, iar Serbia-Elveţia este meciul care încheie ziua.

Brazilia – Costa Rica, ora 15.00, TVR 1 şi TVR HD

Veşti bune pentru suporterii Braziliei. Neymar a participat la ultimul antrenament şi va juca azi împotriva naţionalei din Costa Rica. Partida este în exclusivitate la TVR 1 şi TVR HD de la ora 15:00.

Neymar nu a fost menajat la debutul Cupei Mondiale şi a fost cel mai faultat jucător în  partida cu Elveţia. Vedeta Braziliei s-a resimţit la antrenamentul de marţi şi s-a pregătit separat acuzând dureri la glezna dreaptă. Până la urmă, Neymar şi-a liniştit suporterii şi a promis că va juca vineri.

După egalul cu Elveţia, brazilienii au neapărat nevoie de victorie împotriva naţionalei din Costa Rica. În şapte confruntări directe, Brazilia a învins Costa Rica în şase dintre acestea. Singura victorie a costaricanilor a fost la Jocurile Panamericane din 2011.

Nigeria – Islanda, ora 18.00, TVR 1 şi TVR HD

Islanda visează cu ochii deschişi la o calificare istorică în optimile de finală ale Campionatului Mondial de fotbal. Nordicii au nevoie de o victorie împotriva Nigeriei, în exclusivitate la TVR 1 şi TVR HD, de la ora 18:00.

După egalul surprinzător cu Argentina, Islanda vrea prima victorie la Mondialul din Rusia. Nordicii nu se tem ca vor juca la Volgograd, pe o temperatură de peste 30 de grade.

În primul meci, Nigeria nu a impresionat contra Croaţiei. „Super Vulturii” au cel mai tânăr lot de la Cupa Mondială din Rusia şi, până acum, au depăşit de trei ori faza grupelor la turneele finale.

Serbia – Elveţia, ora 21.00, TVR 1 şi TVR HD

Serbia e la un pas de optimi dacă învinge în această seară Elveţia. Cele două adversare nu s-au întâlnit niciodată de la destrămarea Iugoslaviei. Serbia - Elveţia este în exclusivitate la TVR 1 şi TVR HD, de la ora 21:00.

Golul lui Kolarov le-a asigurat sârbilor un debut perfect pentru Mondial. Cu moralul ridicat, naţionala lui  Krstajici nu vrea să se oprească aici. O victorie cu Elveţia le-ar asigura calificarea în optimi pentru prima dată din 1998.

De partea cealaltă, elveţienii anunţă că vor juca doar la victorie.

Similare
RECOMANDĂRI