Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Real Madrid a cedat în faţa celor de la ŢSKA Moscova, scor 0-1

Rezultat surprinzător în Liga Campionilor. ŢSKA Moscova a învins-o pe deţinătoarea trofeului, Real Madrid cu 1-0, în cea de-a doua etapă a fazei grupelor.

"Galacticii" i-au simţit lipsa lui Cristiano Ronaldo în meciul de aseară cu ŢSKA Moscova. Gazdele au deschis scorul încă din minutul doi prin sârbul Nikola Vlasic.

Spaniolii au avut ocazia să revină de două ori până la pauză. Mai întâi, Casemiro a lovit bara porţii lui Akinfeev, iar apoi Benzema a nimerit transversala cu o lovitură de cap.

Gazdele nu au fost în stare să revină nici după pauză. Finalul partidei a fost pe muchie de cuţit. Bara le-a salvat încă o dată pe gazde la reluarea lui Mariano, iar în prelungiri arbitrul Ovidiu Haţegan l-a eliminat pe Akinfeev pentru proteste.

Real a pierdut şi a ajuns la trei partide consecutive fără gol marcat.

În celălalt meci al grupei G, Roma a facut scor cu Viktoria Plzen, pe care a bătut-o cu 5-0. În grupa H, fără Cristiano Ronaldo suspendat, Dybala a fost eroul lui Juventus în meciul de pe teren propriu cu Young Boys Berna. Atacantul Argentinian a reuşit un hat-trick spectaculos, scor final 3-0. În celălalt meci al grupei Manchester United s-a despărţit fără gol de Valencia. 
Similare
RECOMANDĂRI