Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Real Madrid, în semifinale. Echipa spaniolă a înscris golul calificării în prelungiri

Nebunia a continuat şi aseară în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. După calificarea miraculoasă a Romei în faţa Barcelonei, cealaltă echipă italiană din sferturi, Juventus, a fost extrem de aproape de o nouă REMONTADA! Juve a condus cu 3-0 pe Bernabeu, dar Real Madrid a înscris golul calificării în prelungiri, dintr-un penalty contestat!

Exemplul Romei a fost preluat fără ezitare de Juventus, deşi misiunea părea infinit mai grea pe Bernabeu, unde Realul pornea cu avantajul acelui 3-0 din tur. Însă golul înscris rapid de Mandzukic a aprins speranţele torinezilor (2).

Higuain a ratat desprinderea (7), după care gazdele au echilibrat partida. Bale a fost aproape de egalare (10), iar Isco a şi marcat, dar golul a fost anulat pentru offside (13). În schimb, a înscris din nou Juventus, contrar cursului jocului, prin acelaşi Mandzukic (37).

Repriza s-a încheiat cu bara lui Varane. În minutul 61 Matuidi a înscris pentru un 3-0 neverosimil şi Juventus anula avantajul Realului din tur. Meciul se îndrepta spre prelungiri însă la ultima fază din timpul regulamentar, centralul a acordat penalty pentru gazde la pătrunderea lui Vasquez.
Torinezii au protestat vehement, iar Buffon a fost eliminat. Ronaldo a transformat cu sânge rece şi a dus Realul în semifinale. 
Similare
RECOMANDĂRI