Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Rezultat foarte bun pentru Republica Moldova la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing

Rezultat foarte bun pentru Republica Moldova la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing. Biatlonista Alina Stremous s-a clasat pe locul 10 în proba de sprint pe distanţa de 7,5 kilometri, depăşind mai multe sportive medaliate anterior la Olimpiadă.

Alina Stremous nu a ratat nicio ţintă la poligon şi a ajuns la finiş în 21 de minute şi 59 de secunde, cu o întârziere de un minut şi 15 secunde faţă de norvegianca Marte Roeiseland care a cucerit medalia de aur.

ALINA STREMOUS, biatlonistă: „În acest moment, cred că este un rezultat superb. Nu pot să spun că a fost o cursă care a trecut repede şi uşor, din contră, a fost nevoie să lupt pentru fiecare centimetru al traseului şi m-am autodepăşit. Sunt foarte fericită că am reuşit să trag fără greşeală”.

Alla Ghilenko, cealaltă sportivă care a reprezentat Republica Moldova s-a clasat pe locul 86 din 89 de participanţi. În aceeaşi probă, reprezentanta României Natalia Ushkina s-a clasat pe locul 71. Pentru Alina Stremous şi Alla Ghilenko urmează proba de urmărire care va avea loc pe 13 februarie.
Similare
RECOMANDĂRI