Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Simona Halep, despre semifinala cu Franţa din Fed Cup: Cred că avem şansa noastră

România nu e favorită cu Franţa, este precaută Simona Halep, care nu uită că nu are victorie de 6 ani în faţa lui Alize Cornet. Numărul 2 mondial speră ca România să ştie tot despre adversare, care sunt cu una în plus în Top 100 WTA.

Chiar dacă România le are pe Halep şi pe Buzărnescu în Top 30 mondial, iar Franţa doar pe Garcia şi pe Cornet clasate în primele 50 de jucătoare ale lumii, Simona nu uită ca naţionala noastră dispută în deplasare semifinala "Cupei Federaţiei: "Nu pot să spun că suntem favorite. Cred că meciul este egal şi avem şansa noastră."

Franţuzoaicele Caroline Garcia, cu 7 victorii din 14 meciuri jucate în 2019 şi Alize Cornet, cu 8 întâlniri câştigate din 15 nu ating, împreună, numarul de partide în care Simona s-a impus în actualul sezon, 16.

"Nu am stat să le urmăresc, dar cred că antrenorii au urmărit, antrenorii noştri. Va fi un meci greu, meciul de Fed Cup, dar am mai jucat contra lor şi ştim oarecum ce trebuie să jucăm", a mai spus numărul 2 mondial.

Pentru Simona, cucerirea Cupei Federaţiei pentru România este obiectivul prioritar în 2019: "Suntem o echipă destul de frumoasă şi chiar atmosfera a fost minunată data trecută. Sper să fie şi mai bine de data aceasta."

Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu şi Raluca Olaru au fost nominalizate de căpitanul-nejucător Florin Segărceanu pentru întâlnirea din semifinalele Fed Cup de la Rouen, cu Franţa, din 20-21 aprilie.

Fetele s-au calificat în semifinalele FED Cup după o pauză de 46 de ani.

Similare
RECOMANDĂRI