Ronaldo, primit ca un rege la Juve. Legendarul Del Piero a dat tonul pe Twitter
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ronaldo, primit ca un rege la Juve. Legendarul Del Piero a dat tonul pe Twitter

Fostul jucător legendar al lui Juventus, Alessandro Del Piero, argentinianul Paulo Dybala, brazilianul Douglas Costa sau preşedintele Liga Serie A i-au urat bun venit lui Cristiano Ronaldo, noul jucător al campioanei Italiei.

Legenda portugheză a spus adio clubului Real Madrid după nouă ani şi 16 trofee câştigate şi a semnat un contract pe patru ani cu Juventus, pentru suma de 105 milioane euro, cea mai valoroasă vânzare realizată de clubul madrilen în întreaga sa istorie.

La scurt timp după ce s-a concretizat operaţiunea, fostul căpitan al lui Juventus, Alessandro Del Piero, i-a urat bun venit lui Ronaldo cu un mesaj publicat pe contul său de Twitter: "Cea mai bună decizie. Bine ai venit #CR7 #ADP10 @juventusfc @Cristiano".

Fostul internaţional italian, care s-a aflat timp de 19 ani la Juve, a adăugat şi o fotografie în care apare conversându-se cu Ronaldo în timpul unei întâlniri după ce portughezul a primit al cincilea său "Balon de Aur".


View image on Twitter

Alessandro Del Piero 🄰🄳🄿⑩@delpieroale

La scelta migliore. Benvenuto @juventusfc @Cristiano

7:44 PM - Jul 10, 2018

Twitter Ads info and privacy

 

Portughezul a fost întâmpinat cu căldură şi de Dybala, care a publicat un mesaj de bun venit pe reţelele de socializare, în spaniolă şi portugheză: "Bienvenido @Cristiano! Benvenuto! Bem-vindo! #CristianoRonaldo #cr7 #juventus #cr7juve #FinoAllaFine".

View image on Twitter
View image on Twitter

Paulo Dybala@PauDybala_JR

Bienvenido @Cristiano ! Benvenuto! Bem-vindo!

7:17 PM - Jul 10, 2018

Twitter Ads info and privacy

 

Acelaşi salut l-a primit Ronaldo şi de la Douglas Costa şi de la germanul Sami Khedira, acesta din urmă bucurându-se să poată împărţi vestiarul cu jucătorul portughez după cinci petrecuţi împreună la Madrid.


Douglas Costa@douglascosta

Bem vindo a @juventusfc @Cristiano !!!

👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾

9:20 PM - Jul 10, 2018

Twitter Ads info and privacy

 

"Bine ai venit la Torino, Cristiano. Am trăit momente mari împreună la Madrid. Astăzi este o zi mare pentru Juventus", a scris Khedira pe Twitter.

View image on Twitter
View image on Twitter

Sami Khedira@SamiKhedira

Benvenuto a Torino, Cristiano 🏴🏳 We had a great time together in Madrid, I can‘t wait to get back to work with you! Today is a special day for @juventusfc! 💪🏽 @cristiano

6:50 PM - Jul 10, 2018

Twitter Ads info and privacy

 

Venirea lui Ronaldo a fost primită pozitiv şi de preşedintele campionatului Serie A, Gaetano Micciche, care a afirmat că acest transfer este "istoric nu doar pentru Juventus şi oraşul Torino, ci pentru întreg sportul italian".

Similare
RECOMANDĂRI