Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

S-a vândut Dinamo. Ionuţ Negoiţă a cedat pachetul majoritar de 72,5 la sută acţiuni grupului spaniol reprezentat de Pablo Cortacero

Moment istoric la Dinamo: Negoiţă a vândut clubul spaniolilor veniţi la negocieri în Romania! Înaintea parafării actelor de preluare, spaniolii vor să scape de fanii acţionari minoritari constituiţi în "Doar Dinamo Bucureşti".

Ionuţ Negoiţă a cedat pachetul majoritar de 72,5 la sută acţiuni grupului spaniol reprezentat de Pablo Cortacero, venit special în România pentru a finaliza negocierile preluării clubului.

Cortacero vrea să trateze cu suporterii din „Doar Dinamo Bucureşti" pentru restul pachetului minoritar de 27,5 la sută acţiuni, cuantum obţinut în urma memorandumului semnat de fani cu Negoiţă şi în temeiul căruia aceştia îşi pot exercita dreptul de veto în privinţa afacerii.

Grupul spaniol este forţat să se înţeleagă cu suporterii „Doar Dinamo Bucureşti" înainte de parafarea actelor vânzării şi preluării clubului, programate în următoarele 48 de ore.

Odată cu semnarea actelor de vânzare-cumpărare, spaniolii trebuie să plătească datoriile de 3 milioane de euro fiind, în acelaşi timp, obligaţi, contractual, să garanteze un buget de 5 milioane de euro pentru următorul sezon.

În cazul în care Cosmin Contra refuză să fie manager general la Dinamo, spaniolii sunt hotărâţi să îl numească manager general pe Ioan Mărginean, fost conducător la Gaz Metan Mediaş.

Similare
RECOMANDĂRI