Semifinalistele Cupei Moldovei Orange la fotbal au fost desemnate
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Semifinalistele Cupei Moldovei Orange la fotbal au fost desemnate

Semifinalistele Cupei Moldovei Orange la fotbal au fost desemnate ieri în urma disputării meciurilor retur.

Acestea sunt formaţiile FC Zimbru Chişinău, FC Milsami Orhei, FC Sheriff Tiraspol şi FC Sfântul Gheorghe Suruceni.

Partida cea mai tensionată, conform experţilor, s-a desfăşurat în nocturnă, la Orhei. Milsami din localitate s-a întâlnit cu Petrocub Hânceşti. În meciul tur au învins cu scorul 2-0 orheienii. Oaspeţii au atacat mereu, dar au reuşit să înscrie doar un gol. În minutul 68 s-a remarcat Melachio cu o lovitură de cap din careul mic.

„Esenţialul este că ne-am calificat în semifinală. Ştiam că adversara va ataca mereu şi ne-am străduit să jucăm cu maximă atenţie în defensivă. Am promovat pe merit în etapa următoare”, a declarat la conferinţa de presă de la finele partidei antrenorul echipei Milsami, Veaceslv Rusnac.

„Am demonstrat un joc bun şi părăsim competiţia cu capul sus. Mulţumesc jucătorilor pentru sacrificiul de care au dat dovadă. Cu regret, înfrângerea din tur (0-2) nu ne-a permis să promovăm mai departe”, a menţionat antrenorul formaţiei Petrocub, Lilian Popescu.

În celelalte partide disputate au fost înregistrate următoarele rezultate: Zimbru – Zaria Bălţi 7-1 (în tur 2-3), Speranţa Nisporeni – Sheriff 0-3 (0-3), Sfântul Gheorghe – Dinamo-Auto Tiraspol 1-2 (3-0).

În meciurile semifinale se vor întâlni Zimbru cu Sfântul Gheorghe şi Sheriff cu Milsami. Partidele se vor desfăşura anul viitor. Datele disputării lor urmează să fie stabilite mai târziu, relatează Moldpres.

Similare
RECOMANDĂRI