Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Semion Altman este noul antrenor al selecţionatei de fotbal a Republicii Moldova

Ucraineanul Semion Altman este noul antrenor al naţionalei de fotbal a Republicii Moldova. Decizia a fost luată de Comitetul Executiv al Federaţiei care l-a numit pe Semion Altman în funcţia de antrenor principal interimar. Obictivul acestuia este de a ajunge pe locul 4 în grupa din cadrul Preliminariilor Campionatului European din 2020.

Semion Altman este numit în funcţie după ce Federaţia a reziliat contractul cu fostul selecţioner Alexandru Spiridon. Naţională Moldovei obţinuse doar trei puncte, în primele patru meciuri, din cadrul Preliminariilor Euro 2020.

„Faţă de domnul Altman a fost stabilită sarcina de reformatare a selecţionatei naţionale, de organizare a unei echipe de luptă, echipe demne să reprezinte ţara, faţă de care să putem stabili sarcini concrete în viitoarele calificări în campionate internaţionale”, a spus Leonid Oleinicenco, preşedintele Federaţiei.

„A fost greu să iau această decizie, eu înţeleg ce responsabilitate am şi care este situaţia în acest moment. De aceea, eu am acceptat ca să obţinem un rezultat. Chiar dacă mai avem puţin timp, trebuie să muncim pe parcursul acestei luni”, spune Semion Altman.

Echipa Moldovei cu noul selecţioner va juca următorul meci, în deplasare, împotriva Islandei, pe 7 septembrie, şi pe 10 septembrie cu Turcia. Ucraineanul Semion Altman are 73 de ani, este antrenor şi fost fotbalist profesionist.
Similare
RECOMANDĂRI