Sheriff a fost eliminată la penalty-uri din Liga Europei
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Sheriff a fost eliminată la penalty-uri din Liga Europei

Sheriff Tiraspol a fost eliminată la penalty-uri de irlandezii de la Dundalk şi ratează un meci cu surpriza competiţiei, KI Klaksvik din Insulele Feroe, în play-off-ul Ligii Europa.

Totul a început bine pentru Sheriff în meciul cu echipa care este pe locul 3 în Irlanda după 12 etape. Fundaşul Veaceslav Posmac a deschis scorul în minutul 8, cu o lovitură de cap după un corner executat de ucraineanul Bliznichenko. Irlandezii au egalat în prelungirile primei reprize. Murray a înscris, de asemenea, cu o lovitură de cap. Învingătoarea s-a decis la seria penalty-urilor. La Sheriff au transformat Kapic, Veloso şi Parra, dar a ratat nigerianul Obilor, relatează IPN.

„Nu am meritat calificarea. Dundalk a jucat mai rapid, a câştigat mai multe dueluri aeriene. La seria penalty-urilor e loterie, dar timp de 120 de minute irlandezii au jucat mai bine”, a recunoscut antrenorul echipei Sheriff, Zoran Zekic.

Dundalk va întâlni în play-off-ul Ligii Europa echipa din Insulele Feroe, KI Klaksvik, care a umilit-o pe Dinamo Tbilisi cu 6-1. Meciul va avea loc în Irlanda pe 1 octombrie.
Similare
RECOMANDĂRI