Simona Halep a anunţat că încheie colaborarea cu antrenorul Daniel Dobre, alături de care a cucerit trofeul de la Wimbledon
Vizualizari:

Simona Halep a anunţat că încheie colaborarea cu antrenorul Daniel Dobre, alături de care a cucerit trofeul de la Wimbledon

Simona Halep a anunţat, joi, încheierea colaborării cu Daniel Dobre. Anunţul este o surpriză, pentru că sportiva a declarat de mai multe ori că antrenorul va rămâne în echipa ei şi după revenirea lui Darren Cahill.

Simona Halep a postat un mesaj pe reţelele sociale în care i-a mulţumit lui  Daniel Dobre şi a lăsat de înţeles că nu este exclusă o colaborare viitoare.

Fostul lider WTA nu a oferit un motiv pentru decizia de a încheia colaborarea cu antrenorul alături de care a cucerit anul acesta trofeul de la Wimbledon.

"Daniel, vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ce-ai făcut pentru mine în acest an. (De fapt, pentru toţi anii în care ai fost alături de mine.) Îţi mulţumesc pentru munca ta, răbdarea şi pentru faptul că ai avut încredere în mine.  Încheiem colaborarea cu un trofeu la Wimbledon şi o cu o mare prietenie... N-am fi putut cere mai mult. Îţi doresc numai bine şi, cine ştie, poate viitorul ne rezervă un nou capitol împreună", a scris Simona Halep, în engleză, pe paginile personale de socializare.

În septembrie, Simona Halep a anunţat că din sezonul viitor va colabora din nou cu antrenorul australian Darren Cahill.

Cahill a fost antrenorul Simonei Halep în perioada 2016-2018. Alături de el, românca  a ajuns numărul 1 mondial şi a câştigat trofeul de la Roland Garros.

Simona Halep a câştigat şi alte trofee importante alături de Darren Cahill:  Shenzhen şi  Montreal în 2018, Madrid în 2017, Madrid, Bucureşti şi Montreal în 2016, Indian Wells în 2015.

Cei doi au renunţat la colaborare când Cahill a decis că doreşte să petreacă mai mult timp alături de familia sa. Succesorul său a fost antrenorul român Daniel Dobre, cel alături de care  Halep a cucerit trofeul de la Wimbledon.

Similare
RECOMANDĂRI