Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Simona Halep a fost eliminata dramatic în turul doi la US Open

Simona Halep a fost eliminata dramatic în turul doi la US Open. Halep a ratat o minge de meci iar Townsend a câştigat în tie breakul setului decisiv. 

Primul set dintre Simona Halep si Taylor Townsend a fost echilibrat doar in primele patru ghemuri. La 2 egal a patra favorita la US Open a marit ritmul jocului si cu patru ghemuri consecutive a inchis setul la 6-2. Revansa americancei a venit in actul secund.Cu veniri dese la fileu Townsend a surprins-o pe Halep s-a distantat la 4-1 si in final si-a adjudecat setul cu 6-3

In decisiv Halep a cedat si a dat cu racheta de pământ, după ce face o greşeală neforţată.Americanca a insistat cu aceeaşi tactică, serviciu-voleu si s-a desprins la 5-3.

Fiecare jucatoare a avut sansa de a inchide partida. Mai intai americanca a irosit doua mingi de meci apoi a fost randul Simonei sa rateze punctul decisiv. Invingatoarea s-a decis pana la urma la tie-break cedat de romanca cu 4-7.Pentru Halep este al treilea an la rand cand nu reuseste sa treaca de turul secund la US Open.
Similare
RECOMANDĂRI