Simona Halep a fost nominalizată la titlul de cea mai bună jucătoare a lunii august. Cum o puteţi vota
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Simona Halep a fost nominalizată la titlul de cea mai bună jucătoare a lunii august. Cum o puteţi vota

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, fost lider mondial şi dublă campioană de Grand Slam, a fost nominalizată la titlul de cea mai bună jucătoare a lunii august în circuitul profesionist feminin de tenis, a anunţat WTA. Alături de româncă, mai sunt nominalizate franţuzoaica Fiona Ferro şi belarusa Victoria Azarenka.

Halep, numărul doi mondial, a câştigat luna trecută turneul de la Praga, primul jucat de ea după izolarea impusă de pandemia de coronavirus. A fost al doilea titlu consecutiv, după cel de la Dubai din februarie.

(w500) Simona Hal

Românca a ajuns astfel la 21 de titluri în carieră, dintre care două de Mare Şlem.

În finala de la Praga, Simona Halep a învins-o pe belgianca Elise Mertens cu 6-2, 7-5.

Ferro a obţinut primul titlu din carieră, în primul turneu WTA disputat după pauza de şase luni, la Palermo.

Victoria Azarenka a ajuns şi ea la 21 de titluri în carieră, după victoria de la Cincinnati, turneu desfăşurat la New York. Succesul jucătoarei din Belarus a venit însă după retragerea celeilalte finaliste, japoneza Naomi Osaka. Pentru belarusă a fost primul titlu obţinut din 2016.

(w500) Simona Hal

În primele două luni ale anului, americanca Sofia Kenin a fost laureata anchetei din luna ianuarie, după titlul obţinut la Australian Open, iar Simona Halep a fost jucătoarea lunii februarie, graţie titlului cucerit la Dubai.

Halep, Ferro şi Azarenka pot fi votate până vineri pe site-ul WTA. VOTAŢI AICI.

Similare
RECOMANDĂRI