Simona Halep a plecat spre Australia: „Sper să fiu mai matură decât în 2019”
Vizualizari:

Simona Halep a plecat spre Australia: „Sper să fiu mai matură decât în 2019”

Simona Halep s-a trezit devreme pe 1 ianuarie şi a plecat deja spre Australia pentru primele turnee din 2020. Numărul 4 WTA, Halep îşi va începe parcursul în 2020 la Adelaide, oraşul natal al lui Darren Cahill, antrenorul revenit în echipa româncei la sfârşitul anului trecut.

„Am gânduri bune, pozitive, plec cu mare drag în această deplasare. M-am pregătit foarte bine şi la Dubai, şi acasă. Sunt bucuroasă şi sper să fie cât se poate de bine anul acesta. Nu pot să vă spun ce dorinţă mi-am pus la trecerea dintre ani, pentru că după aceea nu se mai îndeplineşte. Încă mai cred în lucrurile astea”, a declarat Simona Halep reprezentanţilor presei prezenţi la aeorport, potrivit Digi24.

Sportiva s-a declarat încântată că este sută la sută aptă fizic şi ţinteşte spre un al treilea titlu de Grand Slam, la Australian Open.

„Îmi doresc maximum, sper să fiu cât se poate de bine pregătită la Melbourne. Este cel mai important turneu. Am o perioadă destul de bună înainte pentru pregătire şi am încredere că o să fie bine. Mă simt foarte bine fizic, nu am nicio problemă, m-am antrenat bine. Sunt puternică pe picioare, pe tot corpul”, a spus Simona Halep

Sportiva, în vârstă de 28 de ani, are un obiectiv special pentru 2020: să obţină un titlu olimpic pentru România.

„Olimpiada este prioritatea mea pentru anul acesta, vreau să ajung cât se poate de odihnită şi cât se poate de fresh la acea competiţie. Nu o să fie uşor pentru că presiunea este diferită, dar orice ar veni peste ar fi ceva în plus şi ar fi frumos. Eu sper să fiu mai matură decât în 2019, să fiu mai pozitivă, să am o atitudine mai bună, să-mi meargă cât de bine se poate. Nu mai există niciun fel de presiune, vreau să mă bucur de ceea ce fac”, a mai spus Simona Halep,
Similare
RECOMANDĂRI