Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Simona Halep, despre meciul din competiţia Fed Cup, cu Cehia: Suprafaţa de joc poate face diferenţa

"Suprafaţa de joc poate face diferenţa" - a spus Simona Halep, după ce la Ostrava s-a instalat un teren foarte rapid, folosit numai în Cehia. Cehia a câştigat cinci din ultimele şase Fed Cup.

Aşa cum România a bătut Spania în patinoarul din Galaţi, Cehia a montat un teren de tenis în "Cez Arena" din Ostrava, locul unde echipa de hochei "Vitkovice Steel" îşi dispută meciurile oficiale cu 10.000 de spectatori în tribune:

SIMONA HALEP: "Cel mai greu meci din grupa, pentru că am jucat acum doi ani contra lor şi am pierdut, din păcate, dar câştigând cinci trofee din şase înseamnă foarte mult".

Halep şi colegele ei nu ignoră că cehoaicele au ales "Hard - Novacrylic Ultracushion", o suprafaţă de joc rapidă, dar neutilizată la vreun turneu profesionist în lume.

FLORIN SEGĂRECEANU, căpitan nejucător România: "De obicei ai posibilitatea de a face mici ajustări din punct de vedere al suprafeţei, să fie mai lentă, să sară mingea mai sus. Depinde cum o comanzi".

MIHAELA BUZĂRNESCU: "Cu siguranţă ele s-au gândit, pentru jocul lor au făcut această suprafaţă. Pentru ele va fi o suprafaţă ajutătoare, dar eu mă bucur, că mă simt bine pe hard".

Similare
RECOMANDĂRI