Simona Halep încheie anul pe locul 1 mondial
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

 Simona Halep încheie anul pe locul 1 mondial

Karolina Pliskova (Cehia, 3 WTA), singura jucătoare care o mai putea detrona pe Simona Halep în clasamentul mondial, a pierdut sâmbătă în faţa Carolinei Wozniacki (Danemarca, 6 WTA), scor 7-6(9), 6-3 în prima semifinală a Turneului Campioanelor de la Singapore.

Simona Halep (1 WTA) încheie astfel sezonul pe locul 1 mondial, în ciuda faptului că a fost eliminată încă din grupe, scrie prosport.ro.

În cealaltă semifinală, de la ora 14:30, se vor duela Venus WIlliams (SUA, 5 WTA) şi Caroline Garcia (Franţa, 8 WTA).

Pliskova ar fi devansat-o pe Simona dacă îşi adjudeca titlul de la Singapore, însă cehoaica a fost învinsă în minimum de seturi de o daneză aflată în zi de graţie! Caroline Wozniacki trece de Karolina Pliskova cu scorul de 7-6(9), 6-3, calificându-se în finala Turneului Campioanelor după un meci de două ore.

Simona Halep are 6.175 şi nicio altă jucătoare nu poate strânge mai multe până la finele lui 2017! Garbine Muguruza (6.135 de puncte) îşi păstrează şi ea poziţia secundă, indiferent de ceea ce se întâmplă la Singapore! Ştirea zilei e că sportiva noastră devine a 13-a jucătoare din istorie care încheie sezonul pe locul 1 mondial. Ce perfermonaţă extraordinară!

 

 

Similare
RECOMANDĂRI