Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Simona Halep îşi va apăra în Australia finala de anul trecut

Florin Segarceanu o va însoţi pe Simona Halep la Melbourne unde jucătoarea de tenis din România îşi apără finala de anul trecut. Halep va debuta la Sydney în noul an.

Partener de antrenament pentru echipa de „Cupă Federaţiei”, dar şi pentru Halep în ultimele două luni ale sezonului 2018, William Birău a fost înlocuit de Simona cu Vasile Antonescu pentru un prim turneu jucat la Sydney după o absenţă de patru luni din circuit.

„Bineînţeles că va fi o perioadă dificilă, mai ales prin faptul că a fost nevoită să întrerupă datorită problemelor de spate, nu a putut să participe la turnee importante, e ceva timp de când nu a mai jucat meciuri aşa că începutul anului nu va fi uşor”, a declarat Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep.

„Sunt foarte fericită cu echipa mea formată din preparatorul fizic Theo Cercel, kinetoterapeutul Andrei Hristofor şi nu vreau să mă grăbesc să-mi numesc un antrenor permanent”, pretinde Halep. Numai că în Australia ea va fi consiliată de Florin Segărceanu, căpitanul nejucător de Cupă Federaţiei va merge  special la Melbourne unde Simona se va întâlni şi cu Darren Cahill.

„Este o decizie dificilă pentru că Darren Cahill are o carte de vizită extraordinară. A dovedit şi cu Simona că a reuşit să scoată ce e mai bun din jocul ei, a progresat foarte mult şi atunci este foarte greu să te gândeşti la o altă persoană”, susţine Florin Segărceanu, căpitan nejucător, Cupa Federaţiei.

„Antrenorul e un fel de contabil şi în cartea mea de adrese, e altceva. Antrenorul e ăla cu 5 - 6 ore pe zi”, a menţionat Ion Ţiriac.
Similare
RECOMANDĂRI