Simona Halep la spital, în perfuzii, după finala Australian Open
Sursa foto:twitter.com/ryvlin Vizualizari:

Simona Halep la spital, în perfuzii, după finala Australian Open

Simona Halep a fost internată în spital în noaptea de sâmbătă spre duminică, a notat WTA pe contul de Twitter, citând ESPN. Sportiva suferea de deshidratare şi de epuizare, după cum relatează Sports Illustrated. I s-au administrat perfuzii. Simona Halep a fost externată duminică dimineaţă, după 4 ore de tratament sub supraveghere medicală.

Simona Halep a pierdut finala de la Melbourne în faţa danezei Caroline Wozniacki: 6 – 7, 6 – 3, 4 – 6. În timpul partidei se înregistrau 32 de grade Celsius şi un nivel de umiditate ridicat. S-a jucat timp de 2 ore şi 50 de minute.

Ambele sportive au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În timpul celui de-al doilea set, echipa medicală i-a verificat tensiunea arterială Simonei Halep. Sportiva şi-a pus prosoape cu gheaţă pe gât şi pe faţă.

Jurnaliştii străini au remarcat faptul că, în ciuda condiţiilor grele de joc, acoperişul arenei Rod Laver nu a fost tractat.

Duminică însă, la o temperatură puţin peste cea înregistrată sâmbătă, acoperişul a fost tras pentru finala de la dublu mixt şi cea masculină.

După un meci extrem de dificil, Simona Halep a cedat în faţa danezei Caroline Wozniacki. A fost a treia partidă "epică" la acest turneu pentru Simona.

În drumul către finală, Halep a salvat 3 mingi de meci în partida-maraton cu Lauren Davis din turul al treilea şi două în semifinala cu Angelique Kerber.

"Pot încă să zâmbesc. Am plâns, dar acum zâmbesc. La urma urmei, e doar un meci. Sunt foarte tristă că nu am putut să câştig", a declarat Simona la conferinţa de presă, după finala de la Melbourne.

Similare
RECOMANDĂRI