Simona Halep nu va mai colabora cu antrenorul Darren Cahill în 2019
Sursa foto:Simona Halep FanSpace/Facebook Vizualizari:

Simona Halep nu va mai colabora cu antrenorul Darren Cahill în 2019

Jucătoarea de tenis Simona Halep nu va mai colabora cu antrenorul australian Darren Cahill anul viitor.

Antrenorul Darren Cahill a anunţat, vineri, pe contul său de Instagram şi pe Twitter că nu va mai colabora din 2019 cu jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, din motive familiale.

Vreau să anunţ că Simona şi cu mine nu vom continua parteneriatul nostru din 2019, doar din motive familiale din partea mea. După o lungă perioadă de gândire şi discuţii, şi mulţi ani cu peste 30 de săptămâni pe drumuri, departe de familie, am decis să iau o pauză de 12 luni de la antrenorat pentru a fi acasă şi a fi alături de copii în etape importante ale vieţii lor, în ultimul an de liceu, pregătire pentru sport şi facultate, care consumă mult timp”, a scris Darren Cahill.

Simona Halep i-a mulţumit pe Twitter şi pe Facebook antrenorului său pentru colaborarea din ultimii patru ani: „Mulţumesc mult, Darren Cahill, pentru toată munca depusă şi pentru susţinerea incredibilă din ultimii patru ani. Am fost norocoasă să te am antrenor şi am avut o călătorie extraordinară. Îţi doresc ţie şi familiei tale tot binele şi sunt sigură că ne vom vedea în curând”.

Simona Halep a avut în 2018 cel mai bun sezon al carierei sale. A câştigat primul său titlu de Mare Şlem, la Roland Garros, a mai câştigat turneele de la Shenzhen şi Montreal şi a jucat în finale la Australian Open, Roma şi Cincinnati.

Halep a ocupat aproape integral în 2018 prima poziţie mondială, cu o scurtă pauză după Australian Open, când Caroline Wozniacki a trecut pe locul 1 după ce a câştigat trofeul.

Simona a încheiat sezonul ca lider mondial, pentru al doilea an consecutiv.

Darren Cahill a menţionat că va colabora cu postul de televiziune ESPN la trei turnee de Mare Şlem, Australina Open, Wimbledon şi US Open în 2019

Similare
RECOMANDĂRI