Simona Halep recunoaşte că durerile la coloană persistă chiar şi când nu este pe teren
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Simona Halep recunoaşte că durerile la coloană persistă chiar şi când nu este pe teren

Simona Halep a primit trofeul pentru cea mai bună jucătoare a anului 2018, la gala de la Singapore, dar a fost nevoită să se retragă de la Turneul Campioanelor din cauza problemelor de sănătate.

Ea a suferit o hernie de disc şi sâmbătă a anunţat la o conferinţă de presă susţinută pe tărâm asiatic că nu va intra pe masa de operaţie: „Este exclus să mă operez, deşi am dureri şi-n timpul liber, nu doar pe teren, dar nu se pune problema să ajung la operaţie. Darren Cahill mi-a spus să nu mă sperii, că e normal pentru tenismeni aşa ceva. El a fost mult mai hotărât ca să mă retrag de la acest turneu. Oricum, cu tratament, cu exerciţii, cu serioziate, el crede că o să mă fac bine sută la sută la începutul anului viitor", a spus Simona azi la Singapore.

„Fanii mi-au urat să fiu sănătoasă şi oarecum să pun tenisul pe locul doi şi eu să fiu pe primul loc. Tenisul e un sport şi viaţa contează mai mult ca orice altceva”, a mai spus Halep.

„Probabil că în decembrie voi lua iar racheta în mână, o să încep antrenamentele şi o să văd cum mă simt după perioada de refacere... E un moment trist că nu pot să joc la turneul acesta, dar per total e cel mai bun an al meu şi nu o să las perioada asta să strice cumva starea de bine din cursul anului! A fost greu să mă antrenez pentru că am avut dureri la spate. Nu am avut timp să stau, să mă odihnesc şi de aceea probabil nu mi-am revenit. E o problemă dificilă la spate, la coloană şi trebuie foarte multă atenţie. Acum că nu o să mai joc o să am timp să mă recuperez, să fac ceea ce trebuie. Am nevoie de o pauză de 3-4 săptămâni", a completat numărul unu mondial, scrie mediafax.ro.

Similare
RECOMANDĂRI