Simona Halep s-a calificat în optimi la turneul de la Dubai: Încerc să rămân concentrată
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Simona Halep s-a calificat în optimi la turneul de la Dubai: Încerc să rămân concentrată

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) a reuşit un meci foarte bun, 7-6, 6-4 cu Eugenie Bouchard în turul al doilea de la Dubai, iar la finalul meciului a recunoscut că resimte oboseală după săptămâna dusă până la capăt la Doha, în Qatar.

"A trecut ceva timp, dar mă bucur să fiu aici şi mă simt foarte bine. Cred că am jucat un tenis foarte bun, sunt fericită şi mă simt foarte bine aici. Sunt puţin obosită, toată lumea poate vedea asta, dar încerc să rămân concentrată pe fiecare minge şi să-mi fac treaba cât mai bine. Le mulţumesc tuturor fanilor, e un sentiment senzaţional să fiu încurajată în acest fel. Vreau să le mulţumesc tuturor românilor care mă urmăresc şi mă încurajează", a declarat Simona Halep la interviul de după meci, înainte să vorbească frumos despre modul în care a jucat adversara sa: "Am simţit că Bouchard a jucat mai bine decât acum câţiva ani, când am jucat ultima dată. A fost în top 10, ştie ce înseamnă să fie acolo, îi urez succes".

Odată cu succesul obţinut marţi, 19 februarie, Simona duce scorul întâlnirilor directe cu Eugenie Bouchard la 4-1, singura victorie a canadiencei venind, totuşi, în cel mai important duel, semifinala de la Wimbledon 2014.

Simona a avut nevoie de o oră şi 44 de minute pentru a se impune în faţa sportivei din Canada, scor 7-6 , 6-4.

Simona a început bine meciul, dar Bouchard nu s-a lăsat uşor, iar soarta primului set s-a decis la tie-break. În al doilea act, numărul 2 WTA s-a impus mai repede, în 49 de minute.

În urma acestei victorii, Simona Halep a ajuns la a patra victorie în faţa lui Eugenie Bouchard, din cinci întâlniri.

În turul următor, Simona Halep va întâlni probabil pe Lesia Tsurenko, din Ucraina.

Similare
RECOMANDĂRI