Simona Halep s-a calificat în sferturile turneului WTA Madrid. Am dominat meciul, am simţit loviturile
Sursa foto:48tennis.net Vizualizari:

Simona Halep s-a calificat în sferturile turneului WTA Madrid. Am dominat meciul, am simţit loviturile

Simona Halep (3 WTA) s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Madrid. Sportiva noastră a trecut în minimum de seturi, 6-0, 6-0, de Viktoria Kuzmova ( 46 WTA).

Simona nu a avut probleme de-a lungul partidei de 45 de minute. S-a descurcat exemplar la serviciu şi la retur, iar acum se pregăteşte de meciul din următorul tur. În sferturi, Simona Halep va juca împotriva învingătoarei din meciul Ashleigh Barty (Australia,  9 WTA) - Yulia Putintseva (Kazakhstan, 43 WTA).

”A fost un meci bun pentru mine, pentru că se joacă repede aici, pe această suprafaţă. Mă ajută mult, pentru stilul de joc pe care îl am. Am dominat meciul, am simţit loviturile”. Halep a recunoscut că nici adversara nu i-a pus foarte mari probleme. Kuzmova este o jucătoare tânără, iar astfel de turnee o destabilizează din punct de vedere mental, pentru că are de înfruntat adversare puternice.

”Nu cred că a fost nici cel mai bun meci al ei, e un turneu mare şi joacă împotriva adversarilor de top. Ştiu cum e, pentru că şi eu am fost acolo. Mai am un meci de dublu, mai joc azi şi sper să câştig şi acolo. Oricum, mă bucur să mă întorc în sferturi aici, pentru că e unul dintre turneele mele preferate”, a declarat Simona Halep, citată de DigiSport.

Similare
RECOMANDĂRI