Simona Halep scrie încă o pagină de istorie în tenisul feminin. Românca şi-a asigurat prezenţa în top 10 WTA până la finalul acestui an
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Simona Halep scrie încă o pagină de istorie în tenisul feminin. Românca şi-a asigurat prezenţa în top 10 WTA până la finalul acestui an

Simona Halep scrie încă o pagină de istorie în tenisul feminin şi reuşeşte încă o performanţă superbă. Sportiva noastră continuă lupta cu recordurile şi şi-a asigurat prezenţa în top 10 WTA până la finalul acestui an.

Datorită acestui lucru, Simona Halep va urca pe locul 8 în topul tenismenelor care au petrecut cele mai multe săptămâni la rând în top 10 WTA în intreaga istorie, conform calculelor făcute de SpotMedia.ro.

În acest moment, Simona are 323 de săptămâni la rând petrecute în top 10 WTA (perioada de inactivitate din acest an nu a fost luată în calcul).

Simona a întrecut-o recent pe Conchita Martinez, iar în perioada următoare va trece şi peste Lindsay Davenport.

Dintre jucătoarele în activitate, Simona Halep este jucătoarea care a petrecut cele mai multe săptămâni la rând în top 10 WTA, fiind chiar şi peste Serena Williams, Venus Williams, Maria Sharapova sau Svetlana Kuznetsova.

Lideră la acest capitol este Martina Navratilova, care a petrecut 1.000 de săptămâni. Ea este urmată de Chris Evert (746 de săptămâni) şi Steffi Graf (625 de săptămâni).

Similare
RECOMANDĂRI