Simona Halep va relua colaborarea cu antrenorul Darren Cahill, alături de care a câştigat trofeul de la Roland Galos
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Simona Halep va relua colaborarea cu antrenorul Darren Cahill, alături de care a câştigat trofeul de la Roland Galos

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a anunţat, joi, într-o postare video pe reţelele de socializare, că din sezonul viitor va colabora din nou cu antrenorul australian Darren Cahill.

”Bună. Am nişte veşti extraordinare pe care trebuie să le împărtăşesc cu voi. După un an fără el în echipă, sunt fericită să anunţ faptul că Darren se va întoarce alături de mine sezonul viitor. D, ultima oară te-am omorât şi plănuiesc să te omor din nou. Abia aştept să terminăm ce am început. Pe curând”, a anunţat  Simona Halep, în videoclipul publicat pe reţelele de socializare.

"Chiar dacă ai fost departe anul ăsta, ai fost cu noi în fiecare moment. Abia aştept să te întâmpinăm oficial în sezonul următor, D" - este mesajul text care însoţeşte videoclipul.

Darren Cahill a fost antrenorul Simonei Halep în perioada 2017-2018. Alături de el, Halep a ajuns numărul 1 mondial şi a câştigat trofeul de la Roland Garros.
 

Simona Halep a câştigat şi alte trofee importante alături de Darren Cahill:  Shenzhen şi  Montreal în 2018, Madrid în 2017, Madrid, Bucureşti şi Montreal în 2016, Indian Wells în 2015.

Cei doi au renunţat la colaborare când Cahill a decis că doreşte să petreacă mai mult timp alături de familia sa. Succesorul său a fost antrenorul român Daniel Dobre, cel alături de care  Halep a cucerit trofeul de la Wimbledon.

Similare
RECOMANDĂRI