Tenis: Numărul spectatorilor autorizaţi să asiste zilnic la meciurile de la Roland Garros, redus de la 11.500 la 5.000
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Tenis: Numărul spectatorilor autorizaţi să asiste zilnic la meciurile de la Roland Garros, redus de la 11.500 la 5.000

Turneul de tenis de la Roland Garros, care urma să se dispute în luna mai, dar a fost amânat până la sfârşitul lui septembrie din cauza pandemiei de coronavirus, va putea primi maximum 5.000 de spectatori zilnic, în loc de 11.500, aşa cum au anunţat iniţial organizatorii, a indicat joi prefectura de poliţie din Paris, citată de Agerpres.

Pe data de 7 septembrie, Federaţia franceză de tenis (FFT) anunţase că turneul de Mare Şlem programat în perioada 27 septembrie - 11 octombrie va putea găzdui zilnic 11.500 de spectatori, repartizaţi în trei zone.

Decizia de reducere a numărului spectatorilor a fost luată pe fondul creşterii numărului de infectări cu SARS-CoV-2 din Franţa.

"Este important pentru viaţa sportivă, socială şi economică a ţării noastre ca un eveniment major precum turneul de al Roland Garros să poată fi organizat ţinându-se cont de imperativele sanitare", a precizat FFT într-un comunicat.

În aceste condiţii, în cele 15 zile de competiţie, doar 75.000 de spectatori vor putea asista la competiţia de Grand Slam de la Paris, faţă de 520.000 câţi au fost prezenţi la ediţia din 2019.
Similare
RECOMANDĂRI