Tenis - Roland Garros: Simona Halep - Iga Swiatek a jucat de o manieră incredibilă azi
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Tenis - Roland Garros: Simona Halep - Iga Swiatek a jucat de o manieră incredibilă azi

Jucătoarea română Simona Halep, principala favorită de la Roland Garros, eliminată în optimi cu 6-1, 6-2, de poloneza Iga Swiatek, nr. 54 WTA, a recunoscut că adversara ei a jucat mult mai bine şi i se cuvin toate meritele pentru victorie, potrivit Agerpres.

''Ei îi revin toate meritele. Ea a jucat de o manieră incredibilă azi, a fost pe tot terenul şi a lovit toate mingile de o manieră foarte puternică. S-a făcut puţin frig şi când este frig nu-mi simt pşrea bine picioarele la schimburile de mingi. Nu am putut să-mi ating cel mai bun nivel, dar ea a jucat foarte bine. A fost meciul ei'', a declarat, duminică, Halep la conferinţa de presă, citată de L'Equipe.

Campioana de la Roland Garros din 2018 a adăugat că ''aş fi putut face lucrurile diferit, cum ar fi să joc schimburi de mingi mai lungi, să o împing în spatele terenului, dar asta era tot cea ce aveam şi nu puteam face mai mult. Ea a dominat cu adevărat meciul, a fost agresivă. A fost un an fantastic, în ciuda tuturor momentelor dificile pe care le-am avut. Aşa că nu voi renunţa la tot pentru o înfrângere. Bineînţeles, nu este uşor de încasat, dar sunt obişnuită să trec prin momentele dificile din cariera mea. Voi lua o ciocolată şi mâine lucrurile vor merge mai bine''.

Simona Halep a învins-o pe poloneză în aceeaşi fază a turneului de la Roland Garros în 2019 (6-1, 6-0), dar adversara ei a jucat foarte bine duminică şi românca nu a ştiut să contracareze loviturile puternice şi precise ale Igăi Swiatek.
Similare
RECOMANDĂRI