Tenis: România - Rusia, în play-off-ul pentru finala Fed Cup
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Tenis: România - Rusia, în play-off-ul pentru finala Fed Cup

Echipa feminină de tenis a României va întâlni Rusia în play-off-ul pentru finala competiţiei Fed Cup, pe teren propriu, în perioada 7-8 februarie, potrivit tragerii la sorţi efectuate miercuri la Londra.

Potrivit tragerii la sorţi a partidelor din play-off-ul Fed Cup by BNP Paribas, de anul viitor, România joacă împotriva echipei naţionale a Rusiei. Întâlnirea va avea loc în România.

Câştigătoarele celor opt meciuri de baraj se vor califica la turneul final de la Budapesta, turneu final programat între 14 şi 19 aprilie 2020.

Pentru faza finală a competiţiei sunt deja calificate Franţa şi Australia, cele două finaliste Fed Cup din acest an, Ungaria, ca ţară organizatoare, şi Cehia, care a primit un wild-card din partea ITF.

România (locul 6 în clasamentul Fed Cup) a fost cap de serie, în timp ce Rusia (locul 16) s-a aflat în cealaltă urnă.

Cehia, beneficiara unui wild card, Australia, Franţa, finalistele din 2019, şi Ungaria, echipa gazdă, sunt calificate direct la turneul final, ce va avea loc la Budapesta, în perioada 14-19 aprilie 2020, în cadrul noului format al competiţiei.

Confruntările din play-off se vor juca după sistemul cel mai bun din cinci partide, patru de simplu şi unul de dublu, după regula cel mai bun din trei seturi.

România a fost învinsă de Franţa cu 3-2, la Rouen, în semifinalele Fed Cup.

Similare
RECOMANDĂRI