Trei luptători din R. Moldova, premianţi ai turneului internaţional de la Istanbul
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Trei luptători din R. Moldova, premianţi ai turneului internaţional de la Istanbul

Luptătorii de stil liber din Republica Moldova, Nicolae Melestean (65 kg), Ivan Ikizli (79 kg) şi Dan Muntean (86 kg), au devenit premianţi ai turneului internaţional de la Istanbul (Turcia), rezervat juniorilor, au anunţat surse din cadrul federaţiei naţionale de profil.

Nicolae Melestean şi Ivan Ikizli s-au clasat pe primele locuri în categoriile lor de greutate, iar Dan Muntean a urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere. „Nicolae Melestean şi Ivan Ikizli au câştigat în câte patru meciuri fiecare. Deosebit de dificilă a fost calea spre prima treaptă a podiumului pentru Nicolae, care i-a învins pe trei reprezentanţi ai gazdelor şi pe Babek Huseynli (Azerbaidjan). În partida finală susţinută cu Ahmet Ygit, de exemplu, el a fost declarat câştigător cu un scor la limită, 2-1”, a declarat pentru agenţie vicepreşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Lupte, Ion Vremere, care i-a însoţit pe sportivi la turneu.

Medaliile obţinute au permis lotului din Republica Moldova să ocupe locul doi în clasamentul pe echipe. Turneul s-a desfăşurat a 34-a oară, transmite Moldpres.

Similare
RECOMANDĂRI