Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Turneul Campioanelor. Simona Halep: Karolina Pliskova este prietena mea din circuit, va fi un meci interesant. Sper să dau tot ce am mai bun şi să mă calific în semifinale

„Pliskova este prietena mea, dar va fi meci de totul sau nimic!" spune Simona, care nu ia în calcul decât victoria în meciul de vineri la Turneul Campioanelor. Cehoaica e beneficiara abandonului Biancăi Andreescu, chinuită de dureri groaznice la genunchi.

Accidentată la scorul de 2-0 cu Pliskova, Bianca Andreescu a pierdut la 3 primul set, jucat cu genunchiul stâng bandajat, după care a abandonat.

„Am călcat ciudat într-o întoarcere. Mi-am auzit genunchiul trosnind. S-a cam dus spre interior. Când călcam şi puneam pe el într-adevăr mă deranja. Abia îmi puteam îndoi genunchiul. Dar m-am luptat cu durerea cât de mult am putut", a declarat Bianca la conferinţa de presă.

„Dacă era Simona, mă opream, dar Pliskova ratează" i-a spus Bianca antrenorului înainte sa abandoneze din cauza meniscului şi, matematic, să fie eliminată de la Turneul Campioanelor.

Simona Halep se bate acum cu Pliskova, iar învingătoarea se califică în semifinale,  dintr-o grupă deja câştigată de Elina Svitolina. Ucraineanca are victorii în două seturi atât cu Simona, cât şi în faţa Karolinei.

(w500) Karolina P

„Este prietena mea din circuit [Karolina Pliskova, n.r], pot să o numesc aşa. Este o persoană foarte draguţă şi foarte plăcută. Va fi un meci interesant, în aceste condiţii nu cred că am mai jucat. Sper să dau tot ce am mai bun şi sper să mă calific şi eu din grupă, pentru că îmi doresc tare mult", a declarat Simona Halep, în exclusivitate pentru TVR.

Similare
RECOMANDĂRI