ULTIMA ORĂ. Simona Halep şi-a anunţat RETRAGEREA din turneul de la Moscova
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

ULTIMA ORĂ. Simona Halep şi-a anunţat RETRAGEREA din turneul de la Moscova

Simona Halep şi-a anunţat retragerea din turneul de la Moscova, din cauza problemelor de sănătate, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

„Am încercat tot ce am putut pentru a fi în formă, am vrut cu adevărat să joc aici la Moscova, dar, din păcate, problemele la coloană îmi provoacă încă durere şi nu vreau să îmi asum niciun risc inutil. 

Deşi este dezamăgitor, ştiu că este important să îmi pun pe primul loc sănătatea. Mi-am petrecut câteva zile minunate aici la Moscova şi le doresc tuturor succes la acest turneu”, a scris Simona Halep. 

În locul constănţencei organizatorii Kremlin Cup au introdus-o pe tablou sportiva din Grecia Valentini Grammatikopoulou (170 WTA).



Simona nu s-a antrenat marţi dimineaţa şi şi-a anunţat retragrea de la Kremlin Cup, turneu ce are loc în perioada 15- 20 octombrie, la Moscova. În turul secund, Halep ar fi trebuit să o întâlnească pe una dintre favoritele publicului, Anastasia Pavlyuchenkova, iar acum rusoiaca va avea o misiune mult mai uşoară împotriva numărului 170 mondial.

Halep s-a confruntat în ultima perioadă cu o hernie de disc, care a forţat-o să se retragă şi de la turneele precedente. Se pare că obiectivul Simonei, participarea la capacitate maximă la Turneul Campioanelor, la Singapore, e acum în pericol, Halep având puţin timp la dispoziţie pentru a se recupera în vederea celei mai importante competiţii din finalul anului.

Similare
RECOMANDĂRI