Un atacant brazilian este aproape de a se transfera la FC Speranţa Nisporeni
Sursa foto:Facebook/Speranţa Nisporeni Vizualizari:

Un atacant brazilian este aproape de a se transfera la FC Speranţa Nisporeni

Atacantul brazilian Yusuf Doma este aproape de a se transfera la FC Speranţa Nisporeni.

Potrivit Moldfootball.com, jucătorul în vârstă de 20 de ani se află în probe la gruparea condusă de Cristian Efros de două săptămâni şi a evoluat în mai multe meciuri de verificare.

Ultimul club al jucătorului a fost FC Swieqi United din Malta.

În acest inter-sezon gruparea din Nisporeni s-a despărţit de patru jucători: mijlocaşul sârb Vladimir Bogdanovic, fundaşii Horia Crişan şi Ion Digori, şi portarul Mihai Păiuş.

Noul portar al „Alb-albaştrilor” este Denis Macogonenco, de 23 de ani. În urmă cu 3 ani, Macogonenco a debutat în Divizia Naţională contra Speranţei, atunci FC Speranţa a învins FC Sheriff-ul cu scorul de 1 la 0 într-un meci disputat la Nisporeni. 

Denis Macogonenco a fost în probe la gruparea antrenată de Cristian Efros de la startul acestui intersezon.


Sursa: Facebook/ Speranţa Nisporeni

O nouă achiziţie a echipei este mijlocaşul central columbian Dayron Alexander de 23 de ani. Fotbalistul are 24 de apariţii în Primera Columbiei, iar ca membru al echipei Atletico Nacional a câştigat Copa Libertadores, Campionatul şi Cupa Columbiei. Dayron Alexander este valorat la cota de 450 000€ către Transfermarkt şi a fost adus la echipă de Cristian Efros pe transfer liber, semnând un acord de 3 ani.

Dayron Alexander, este de trei săptămâni încadrat în procesul de pregătire, a jucat 2 meciuri pentru echipa „Alb-albaştrilor” şi a reuşit să asiste la golurile marcate, a anunţat FC Speranţa Nisporeni într-un comunicat de presă.


Sursa: Facebook/ Speranţa Nisporeni

Pe 16 martie de la ora 17:00, FC Speranţa Nisporeni va disputa un meci în deplasare cu FC Sheriff Tiraspol, în cadrul primei etape a Diviziei Naţionale.

Similare
RECOMANDĂRI