VIDEO. Euro 2020. România s-a impus cu 4-0 în Malta şi urcă pe locul 2 în grupa din preliminarii
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Euro 2020. România s-a impus cu 4-0 în Malta şi urcă pe locul 2 în grupa din preliminarii

Naţionala de fotbal a României a învins echipa Maltei cu scorul de 4-0 (3-0), luni seara, pe Stadionul Naţional din Ta'Qali, în Grupa F a preliminariilor EURO 2020.

Tricolorii au câştigat primul lor meci cu Malta din palmaresul naţionalei prin golurile marcate de George Puşcaş, Alexandru Chipciu  şi Dennis Man.

Contra a schimbat şapte jucători în formula de start, faţă de meciul cu Norvegia şi România a avut nevoie de şapte minute pentru a deschide scorul în Malta prin Puşcaş. Vârful lui Palermo a căutat dubla, dar a luat la ţintă bara porţii lui Bonello.

Până la urmă, Puşcaş nu l-a mai iertat pe portarul gazdelor şi a finalizat cu un şut din interiorul careului.

Peste un minut, Nedelcearu a fost lovit cu genunchiul în figură şi a ajuns direct la spital, fiind suspect de fractură de piramidă nazală.

Prima repriză s-a încheiat cu execuţia lui Chipciu şi, la pauză, România a condus cu 3-0. La reluare, Keşeru l-a remarcat pe Bonello, apoi Man a fost aproape de 4-0.

Nici Răzvan Marin nu a avut mai mult noroc şi a expediat o torpilă în transversală. Fără Chipciu, eliminat, tricolorii nu au renunţat la ofensivă şi Man a stabilit rezultatul final, 4-0. Victoria urcă România pe locul secund în grupa din preliminarii.

Similare
RECOMANDĂRI