VIDEO. Handbalistele au sărbătorit victoria istorică împotriva Norvegiei, campioana europeană. Presa norvegiană: De mult timp n-am mai trăit o asemenea ruşine
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Handbalistele au sărbătorit victoria istorică împotriva Norvegiei, campioana europeană. Presa norvegiană: De mult timp n-am mai trăit o asemenea ruşine

Handbalistele românce au sărbătorit victoria istorică de aseară, de la Campionatul European din Franţa. Au învins Norvegia, una dintre cele mai bune echipe din lume, la 8 goluri diferenţă. "De mult timp n-am mai trăit o asemenea ruşine"- au comentat jurnaliştii norvegieni, care au adăugat că româncele îşi fac un culoar bun către semifinale.

Iulia Dumanska, portarul României: "Am reuşit să facem un joc superb  şi acum ne bucurăm de victorie. O să ne pregătim pentru meciurile care vor urma."

Iulia Dumanska a făcut minuni în poarta României şi a fost declarată jucătoarea meciului cu Norvegia.

România a avut un joc impresionant, a arătat ca o mare echipă, ambiţioasă şi harnică. A răpus, pur şi simplu, puternica naţională a Norvegiei. Româncele au fost susţinute din tribună de o galerie inimoasă şi neobosită.

Liderul echipei, Cristina Neagu, şi-a reconfirmat statutul de cea mai bună marcatoare din istoria Campionatelor Europene - a marcat 11 goluri.

Condusă de Ambros Martin, unul dintre cei mai buni antrenori din lume, România merge mai departe la această ediţie a Europenelor. Urmează meciurile cu Olanda, Spania şi Ungaria.

Prestaţia formidabilă a fetelor şi calificarea în grupa principală a Europenelor cu maximum de puncte a entuziasmat pe toată lumea. Jurnaliştii francezi se întreabă dacă nu cumva acesta este, în sfârşit, anul României.

Similare
RECOMANDĂRI