VIDEO. Modrici, fotbalistul anului. Croatul a primit premiul la gala FIFA desfăşurată la Londra
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Modrici, fotbalistul anului. Croatul a primit premiul la gala FIFA desfăşurată la Londra

Luka Modrici este cel mai bun fotbalist al anului. Croatul i-a devansat pe Cristiano Ronaldo şi pe Mohamed Salah şi a primit premiul în gala FIFA de la Londra.

Câştigător cu Real Madrid al trofeului UEFA Champions League şi vicecampion mondial cu naţionala Croaţiei, Modrici a fost desemnat cel mai bun fotbalist al anului. Croatul  s-a impus în faţa portughezului Cristiano Ronaldo şi a egipteanului Mohamed Salah, primind la Londra trofeul din partea preşedintelui FIFA, Gianni Infantino.

„Este o mare onoare pentru mine şi sunt foarte fericit pentru acest premiu. Am muncit din greu pentru a ajunge aici. A fost un an fantastic, cel mai bun din cariera mea. Îmi voi aminti mereu de performanţele obţinute cu Real Madrid şi naţionala Croaţiei", a spus mijlocaşul.

Tot la gala FIFA, Didier Deschamps, care a condus naţionala Franţei spre al doilea titlu mondial din istorie, a primit premiul pentru cel mai bun antrenor al anului, iar belgianul Thibaut Courtois a fost desemnat portarul anului.

Reuşita  din derby-ul cu Everton i-a adus egipteanului Salah, de la Liverpool, premiul Puskas pentru cel mai frumos gol al anului, în timp ce la fotbal feminin, brazilianca Marta a primit trofeul pentru cea mai bună jucătoare.

Similare
RECOMANDĂRI