VIDEO. Simona Halep, după semifinala pierdută la Australian Open: Mă doare această înfrângere. Cred că aş fi putut fi mai curajoasă la punctele importante
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Simona Halep, după semifinala pierdută la Australian Open: Mă doare această înfrângere. Cred că aş fi putut fi mai curajoasă la punctele importante

Simona Halep a declarat, după înfrângerea suferită în faţa lui Garbine Muguruza în semifinala Australian Open, că a fost deranjată de căldura excesivă de la Melbourne, unde s-au înregistrat la ora meciului aproape 40 de grade Celsius. Simona a mai spus că e dureros să pierzi astfel, după ce ai avut şanse să câştigi şi a apreciat că putea să joace mai curajos anumite puncte.

"A fost foarte cald azi şi am simţit asta. [Căldura] m-a omorât după primul set. Soarele ardea puternic şi nu prea mi-a plăcut să joc astfel. [...] Am auzit despre închiderea acoperişului, dar nu m-am implicat pentru că deciziile sunt luate de organizatori şi a fost greu oricum pentru amândouă. Mi-ar fi plăcut mult să văd acoperişul închis azi, dar regulile sunt reguli şi trebuie să acceptăm ", a declarat Simona Halep, în conferinţa de presă de după meci.

Simona a recunoscut că a fost foarte dureros să piardă după ce scorul a fost atât de strâns şi după ce a condus în setul doi:  "Să pierd aşa doare mai mult, cu siguranţă. Mă doare această înfrângere, trebuie să recunosc, dar viaţa merge înainte. Cred că aş fi putut fi ceva mai curajoasă la punctele importante. Nu am făcut asta, poate că am fost prea defensivă, nu am putut domina punctele. Ea a servit foarte bine în momentele importante. Eu nu am returnat bine azi. Cred că a fost un meci bun pentru amândouă, dar ea a fost mai puternică în final. În momentele importante ea a jucat un pic mai curajos."

"Am avut multe şanse să câştig acest meci, dar asta nu s-a întâmplat, ceea ce înseamnă că ea a fost mai bună azi", a mai spus fostul lider mondial.

Simona Halep a fost eliminată, joi, în semifinalele Australian Open, după ce a pierdut în faţa lui Garbine Muguruza, cu 6(8)-7, 5-7.

În finala competiţiei,  Muguruza o va înfrunta pe americanca de 21 de ani Sofia Kenin, care a învins-o pe Ashleigh Barty, liderul mondial, cu scorul de 7-6(6), 7-5.

Similare
RECOMANDĂRI