VIDEO. Simona Halep, la Roland Garros: Este minunat că am câştigat aici după 40 de ani de la victoria Virginiei Ruzici
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Simona Halep, la Roland Garros: Este minunat că am câştigat aici după 40 de ani de la victoria Virginiei Ruzici

Simona Halep a triumfat la Roland Garros, la 40 de ani dupa ce managerul ei, Virginia Ruzici, se impunea la French Open. "Este minunat că am câştigat aici după 40 de ani de la Victoria Virginiei", a spus Simona, în momentul în care a primit trofeul şi întreaga arenă a aplaudat-o.

Acum 40 de ani, Virginia Ruzici, ridica trofeul pe arena centrală de la Roland Garros. Era perioada în care Chris Evert şi Martina Navratilova dominau arenele lumii, iar tenisul feminin începea să se schimbe.

De la romantic la atletic, de la lovituri liftate la forţă. Virginia Ruzici avea şi mână, şi picioare pentru tenis şi, cel mai important, inteligenţa de joc.

După patru decenii, Ruzici a venit pe centralul de la Roland Garros ca să aplaude o nouă victorie românească. Simona Halep, jucătoarea pe care o manageriază, a avut întâlnire cu istoria.

După două încercari ratate, după două eşecuri greu de descifrat şi digerat, Simona a reuşit să câştige. Cu trofeul deasupra capului, cu zâmbetul larg pe chip şi sufletul împăcat, a păşit de azi în galeria marilor jucători, acolo unde Ilie Năstase şi Virginia Ruzici au aşteptat 40 de ani un alt român.

Victoria Simonei e succesul unei echipe restrânse, a susţinerii necondiţionate a familiei sale şi, mai presus de toate, a puterii sale de a trece de la un eşec la altul fără să-şi pierdă din entuziasmul şi plăcerea de a juca tenis.

Similare
RECOMANDĂRI