Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. TVR MOLDOVA aduce Liga I de fotbal din România

Sâmbătă şi duminică, de la 20.45, sunt programate în direct şi exclusivitate primele două partide: Gaz Metan Mediaş - Dinamo Bucureşti, respectiv FCSB - Concordia Chiajna.

Din acest weekend, fotbalul românesc din Liga I este în transmisiune directă şi în exclusivitate la TVR MOLDOVA. Microbiştii din Republica Moldova vor urmări cele mai interesante partide ale următoarelor şase etape de Liga I, programate până la finalul anului 2017 (etapele XVII - XXII).

Sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 20.45, la TVR MOLDOVA este transmisă partida GAZ METAN MEDIAŞ - DINAMO BUCUREŞTI, în direct, de pe stadionul Gaz Metan din Mediaş. Se anunţă un meci dramatic pentru Dinamo - care poate compromite întregul sezon dacă nu câştigă în faţa unei echipe ce joacă pe teren propriu. Săptămâna trecută, GAZ METAN a ţinut în şah echipa lider în acel moment, CFR Cluj, la ea acasă, demonstrând că poate scăpa de locurile retrogradabile. În acelaşi timp, Dinamo este în plin scandal, după ce antrenorul Miriuţă a declarat că îi vrea afară din lot pe Filip, Hanca şi Costache, în condiţiile în care la Mediaş vor lipsi doi oameni importanţi ai echipei: Steliano Filip şi Adam Nemec - suspendaţi pentru această întâlnire.

Duminică, 5 noiembrie, de la ora 20.45, la TVR MOLDOVA, microbiştii intră în legătură directă cu Arena Naţională din Bucureşti, unde se desfăşoară meciul FCSB - Concordia Chiajna. FCSB (lidera clasamentului cu 35 de puncte şi lider în Europa League) întâlneşte în capitala României pe ocupanta locului 11 (cu 17 puncte), Concordia Chiajna. Fotbaliştii de la FCSB au devenit cei mai buni marcatori ai lunii pe plan european, după ce au înscris 24 de goluri şi au primit doar 4.

Similare
RECOMANDĂRI