La mulţi ani TVR MOLDOVA din partea echipei de la Obiectiv Comun
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

La mulţi ani TVR MOLDOVA din partea echipei de la Obiectiv Comun

La 1 Decembrie 2013, după o absenţă de 7 ani, Televiziunea Română a revenit în Republica Moldova. În cei 6 ani de la relansarea postului, echipa Studioului TVR din Chişinău a fost permanent prezentă şi a transmis evenimente de anvergură, a realizat ediţii speciale şi campanii de promovare a tradiţiilor, obiceiurilor şi valorilor româneşti şi europene.

ELENA GUŢU, producător Obiectiv Comun: TVR MOLDOVA este postul de televiziune care promovează valorile perene ale culturii, spiritualităţii, istoriei şi identităţii româneşti în Republica Moldova. TVR MOLDOVA ne permite nouă, jurnaliştilor, să fim corecti şi echidistanţi cu telespectatorul nostru, pe care ni-l dorim fidel, constant şi critic.DOINA SALCUŢAN, moderator Obiectiv Comun: TVR MOLDOVA reprezintă un model de echilibru şi un promotor al valorilor româneşti în Republica Moldova, un factor esenţial în situaţia politică şi socială actuală din ţară. Produsele jurnalistice TVR MOLDOVA vin nu doar să informeze, ci să readucă valori, să reeduce comportamente.DANA CIOBANU, moderator Obiectiv Comun: Pentru mine, TVR MOLDOVA înseamnă un permanent dialog cu cei de dincolo de sticlă. Un dialog pe care îl iniţiez în domeniul culturii şi fără de care creatorii şi consumatorii de artă ar fi privaţi de o platformă de comunicare eficientă. Conexiunea culturală prin intermediul TVR MOLDOVA este una deosebită. Cei mai importanţi exponenţi ai elitei culturale de pe cele două maluri de Prut vorbesc din platoul televiziunii, promovând valori autentice, asfel poziţionând TVR MOLDOVA într-un context de lider media în educarea şi cultivarea estetică a societăţii noastre.


MARINA AFANAS, producător Programe TVR MOLDOVA: În cei 6 ani de când TVR a revenit pe micile ecrane din Republica Moldova, presa din ţară a cunoscut schimbări importante. În pofida oricăror provocări, TVR MOLDOVA a fost şi va rămâne garantul pluralismului de opinie şi al corectitudinii, un promotor al valorilor şi identităţii româneşti. Fac parte din echipa TVR MOLDOVA şi mă mândresc cu asta!.
Similare
RECOMANDĂRI