Custodele Coroanei române, Majestatea Sa Margareta, şi Principele Radu se află în vizită la Iaşi
Sursa foto:Facebook/Familia Regala Vizualizari:

Custodele Coroanei române, Majestatea Sa Margareta, şi Principele Radu se află în vizită la Iaşi

Custodele Coroanei române, Majestatea Sa Margareta, şi ASR Principele Radu se află la Iaşi. Este prima vizită regală în judeţele ţării din Anul Centenar 2018.

Cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române, cuplul regal participă la sărbătoarea publică din Piaţa Unirii. Alături de oficialităţile municipiului şi judeţului Iaşi, Majestatea Sa şi Alteţa Sa Regală depun coroane de flori la statuia Domnitorului Alexandru Ioan Cuza, la statuia Regelui Ferdinand, la portretul Regelui Mihai I de la Mitropolie şi la mormântul Domnitorului Alexandru Ioan Cuza de la Biserica Trei Ierarhi.

ASR Principele Radu participă la sărbătorirea unui deceniu de înfrăţire a autorităţilor locale din Iaşi şi Chişinău, la lansarea volumului “Iaşul, leagăn al unirii neamului românesc” şi la vernisajul expoziţiei de fotografie dedicată oraşului Chişinău.

Din august 2016, Familia Regală a României a participat la 21 de evenimente legate de Centenarul Primului Război Mondial şi al Marii Uniri.

Evenimente regale dedicate Centenarului Primul Război Mondial şi Marii Uniri vor avea loc în Bucureşti, în ţară, în Republica Moldova şi în diferite capitale europene până la 1 decembrie 2019.

Similare
RECOMANDĂRI