Circa 40 mii de copii de la grădiniţele din capitală vor primi gratis cadouri la matineele de Crăciun
Vizualizari:

Circa 40 mii de copii de la grădiniţele din capitală vor primi gratis cadouri la matineele de Crăciun

Peste 38 de mii de copii care frecventează grădiniţele din capitală vor primi gratis cadouri la matineele organizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Despre aceasta a anunţat luni viceprimarul capitalei, Angela Cutasevici, transmite MOLDPRES.

„Vineri am avut o discuţie cu şefii direcţiilor din sectoare, am identificat posibilităţile financiare de a asigura toţi copiii din grădiniţe cu daruri de la Moş Crăciun. Săptămâna aceasta deja vom avea partea tehnică şi vom veni cu detalii despre procedura de livrare a acestor cadouri”, a precizat Angela Cutasevici.

Autorităţile capitalei nu au anunţat deocamdată de câţi bani este nevoie pentru procurarea cadourilor, specificând că datele vor fi făcute publice mai târziu.

Anunţul a fost făcut după ce la sfârşitul săptămânii trecute, Primarul general al capitalei, Ion Ceban a cerut responsabililor să identifice, în regim de urgenţă, sursele necesare pentru achiziţionarea cadourilor de Revelion pentru copiii din grădiniţe.

Recent, părintele unui copil care frecventează o grădiniţă din capitală a solicitat autorităţilor să asigure micuţii cu daruri de Crăciun, menţionând că propunerea ar contribui la stoparea colectărilor ilegale de bani de la părinţi. 

Similare
RECOMANDĂRI